THY Bilet İletişim Telefon

Ekonomik Bilet Uçak Bileti İletişim Telefon Numarası 0850 241 8096

Uçak Bileti iletişim telefon numarasını arayarak kişisel tercihleriniz doğrultusunda uçak bileti alabilir, iptal edebilir yada değişim yapabilirsiniz. 

30 saniyede Müşteri Hizmetleri. Tüm havayolu uçuşlarını tek seferde sorgulayalım. Müşteri Hizmetlerimiz Sizin için tüm uçuşları sorgulayıp size en uygun fiyatlı uçuşları bulsun. Baştan sona keyif aldığınız bir seyahat hedefliyoruz. Tüm firmalardan sorgulayın biletinizi ucuza alın taksitle ödeyin. Tüm bilet işlemleriniz için tek bir numara. Müşteri Hizmetlerimizi Hemen Arayın

Thy İletişim : 0850 241 8096

Thy Telefon : 0850 241 8096

Thy Bilet Al : 0850 241 8096

Thy Bilet İptali : 0850 241 8096

Thy Bilet Değişim : 0850 241 8096



Çağrı Merkezi İletişim Telefon İle Yapabileceğiniz İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemleriniz 3D securtiy ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde HES alma konusunda size yardımcı olunacaktır.

Çağrı Merkezi İletişim Telefon

Çağrı merkezimiz üzerinden uçak bileti alabilir, iptal yada değişiklik işlemlerinizi müşteri temsilcileri ile hızlı kolay ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Uçak bileti almak yada biletiniz üzerinde değişiklik, iptal, bagaj ekleme gibi işlemler yapmak istediğinizde karışık web sitelerinde aradığınız cevapları bulamadığınız takdirde müşteri temsilcilerimiz size bu konuda kolay ve anlaşılır bir şekilde yardımcı olacaktır. 0850 241 8096

Gideceğiniz şehre en hızlı ve kolay ulaşım sağlayan hava yolu taşımacılığı ile sizde zamandan tasarruf edin. Bütçenize uygun uçak bileti almak için müşteri temsilcilerimiz ile hemen irtibata geçin.

Türk Hava Yolları Tarihçe ve Bilgilendirme

Türk Hava Yolları 1933 yılında Hava Yolları Devlet İşletmesi adıyla ve 5 uçak kapasitesi ile kurulan şuanda ise Dünyada Türkish Airlines adı ile bilinen Türkiyenin uluslar arası havayolu şirketi ve bayrak taşıyıcısıdır. 2017 ekim tarihi ile yolcu ve kargo uçak filosunun toplamı 336 olanTürkiye’nin ve Dünyanın en başarılı havayolu şirketlerinden birisidir. Türk Hava Yolları’nın genel merkezi İstanbul Havalimanı olup havayolu firmasının ortalama filo yaş sayısı 7 dir.

Geçmişten günümüze kadar Türk Hava Yolları birçok destinasyona uçuş gerçekleştirmiş ve günden güne uçuş ağını genişletmekte yolcularına hızlı ve konforlu bir havayolu seyahati sunmayı hedeflemektedir yurtiçi de pek çok noktaya direkt uçuş sağlayan Thy yurtdışınada dünyanın birçok noktasına direkt uçuş sağlamaktadır. Türk Hava Yolları’nın uçşuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Uzak Doğu, Güney Afrika, Güney ve Kuzey Amerika’ya kadar uzanmaktadır.

Türk Hava Yolları Skytrax tarafından Dünyanın en iyi yemek hizmeti veren ve Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi seçilmiştir. 2010 yılında ise Avrupa’nın 3. Büyük havayolu şirketi seçilmiştir.

Thy Avrupanın en genç modern filosuna sahip olma yolunda hızla ilerleyen ve herzaman teklonojinin takipcisi olan, üst düzey konfor, yakıt tasarruflu ve yüksek teklonojik donanıma sahip uçak alımlarıyla filosunu genç tutmuş günden güne genişletmiştir.

Yıllar geçtikce Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları günümüzde 359’dan fazla uçağa sahip olan ve yeni merkezi İstanbul Havalimanı’ndan 120 den fazla ülkeye uçuş gerçekleştirmektedir.

Thy’nin şuanki güncel filosu ise şu şekildedir 33 adet B77-300, 40 adet A330-300, 14 adet B797-9, 14 adet A330-200, 100 adet B797-800, 21 adet A321NEO, 15 adet B737-900, 1 adet B737 MAX 9 , 11 adet B737 MAX 8, 6 adet A319-100, 4 adet B797-400F, 8 adet B777F, 2 adet A310-300F, 1 adet A300-600F dir ve günden güne filosunun büyültmekte olan Türk hava Yolları genç filosu ve personelleri ile siz değerli yolcularmıza uçak seyahatlarinde hızlı güvenli ve konforlu bir yolculuk sunmaktadır.

Türk Hava Yolları Yut içiden bir çok destinasyona uçuş gerçekleştirdiği gibi misafirlerini düşünmesi sebebi ile yurtiçin’dede yolcularının hızlı konforlu ve ekonomik uçuş gerçekleştirebilmesini sağlamak amacı ile yan kuruluşu olarak Anadolujet firmasını faliyete geçirmiştir yolcular thy ile yurtdışı uçuşlarında hızlı konforlu ve ekonomik uçuş geçrekleştirebildikleri gibi yurtiçi seyahatlerini ise Anadolujet firması içi aynı şekilde Türkiye’nin birçok noktasına direkt uçuşlar ile ekonomik ve konforlu bir şekilde uçuş geçrekleştirmektedir.

Türk Hava Yolları bulunduğu sektörde her zaman başaralı bir firma olmayı hedeflemiştir firma Lufthansa ortaklığı başarılı bir adım atmış ve Sunexpress firmasınıda bu sektöre kazandırmıştır. Yolcularına sunduğu hizmetlerin yanında içinde bulunduğu sektöre yeni firmalar eklemeye devam eden Türk Hava Yolları Türkiye için olduğu gibi birçok dünya ülkesi içinde büyük önem taşımaktadır.