AnadoluJet Bilet İletişim Telefon

Ekonomik Bilet Anadolujet Bilet İletişim Telefon Numarası 0850 241 8096

Anadolujet iletişim telefon numarasını arayarak kişisel tercihleriniz doğrultusunda uçak bileti alabilir, iptal edebilir yada değişim yapabilirsiniz. 

30 saniyede Müşteri Hizmetleri. Tüm havayolu uçuşlarını tek seferde sorgulayalım. Müşteri Hizmetlerimiz Sizin için tüm uçuşları sorgulayıp size en uygun fiyatlı uçuşları bulsun. Baştan sona keyif aldığınız bir seyahat hedefliyoruz. Tüm firmalardan sorgulayın biletinizi ucuza alın taksitle ödeyin. Tüm bilet işlemleriniz için tek bir numara. Müşteri Hizmetlerimizi Hemen Arayın

AnadoluJet İletişim : 0850 241 8096

AnadoluJet Telefon : 0850 241 8096

AnadoluJet Bilet Al : 0850 241 8096

AnadoluJet Bilet İptali : 0850 241 8096

AnadoluJet Bilet Değişim : 0850 241 8096


AnadoluJet Çağrı Merkezi İletişim Telefon İle Yapabileceğiniz İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemleriniz 3D securtiy ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde HES alma konusunda size yardımcı olunacaktır.

Çağrı Merkezi İletişim Telefon

Çağrı merkezimiz üzerinden uçak bileti alabilir, iptal yada değişiklik işlemlerinizi müşteri temsilcileri ile hızlı kolay ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Uçak bileti almak yada biletiniz üzerinde değişiklik, iptal, bagaj ekleme gibi işlemler yapmak istediğinizde karışık web sitelerinde aradığınız cevapları bulamadığınız takdirde müşteri temsilcilerimiz size bu konuda kolay ve anlaşılır bir şekilde yardımcı olacaktır. 0850 241 8096

Gideceğiniz şehre en hızlı ve kolay ulaşım sağlayan hava yolu taşımacılığı ile sizde zamandan tasarruf edin. Bütçenize uygun uçak bileti almak için müşteri temsilcilerimiz ile hemen irtibata geçin.

AnadoluJet Tarihçe ve Bilgilendirme

Anadolujet 23 nisan 2008 tarihinde Türk Hava Yolları Tarafından kurulan Genel merkezi Ankara Esenboğa Havalimanı olan bir havayolu şirketidir. Uçmayan Kalmasın sıloganı ile yola çıkan havayolu şirketi Türkiye’nin yurtiçi uçuşlarında yolcularının ihtiyacı olan ekonomik hızlı ve güvenilir havayolu seyahatini karşılamak üzere 36 uçaklık filosu ile 80 destinasyonda uçuş geçrekleştiren bir Türk Hava Yolları makarsıdır.

Anadolujet Genel Merkezi Ankara olmasıyla birlikte Türkiye’de yurtiçi uçuşlar daha cazip ve ekonomik hale gelmiş Ankara Hatlarında yolcu sayısı %65 artış olmuştur ayrıca doluluk oranları %85 seviyelerine kadar gelmiştir firmanın kuruluşunda 5 uçakla başlanılan uçuşlar ilk yılda 8 uçaklık bir filoya ulaşmıştır

Ankara’nın konumuna yakışır bi şekilde hizmet veren Anadolujet cazip ücretler güvenli hızlı ve ekonomik uçuşlar ile hızlı yaygınlaşmış yolcularının tercih ettiği bir firma haline gelmiş aynı zamanda uçuş noktalarını günden güne artırmış bu sayede havayolu ulaşım sektörünün içindeki konumunu daha sağlam olmasını sağlamıştır.

Anadolujet ile Türkiye’nin bir çok noktasına uçuş geçrekleştirebilirsiniz İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Sivas, Adana Şakir Paşa havalimanı vb. gibi Anadolunun en çok tercih edilen noktalarına direkt uçuş geçrekleştirmesi sebebi ve ekonomik cazip fiyatlarıyla yolcularının hızla gözdesi haline gelmiştir.

Anadolujet yurtiçi direkt uçuşlarının yanı sıra kuzey kıbrıs gibi bir çok yurtdışı uçuşlarıda geçrekleştirmektedir.

Yurtiçi uçuşlarda yolcularına büyük ayrıcalık sağlayan Anadolujet firması gün geçtikce filosunu büyültmekte ve yollcuları tarafından tercih edilen bir havayolu şirketi haline gelmiştir.