Sun Express  Bilet İletişim Telefon

Ekonomik Bilet Uçak Bileti İletişim Telefon Numarası 0850 241 8096

Kampanya Bileti arayarak SunExpress  uçak bileti alabilir, iptal edebilir yada değişim yapabilirsiniz. 

30 saniyede Müşteri Hizmetleri. Tüm havayolu uçuşlarını tek seferde sorgulayalım. Müşteri Hizmetlerimiz Sizin için tüm uçuşları sorgulayıp size en uygun fiyatlı uçuşları bulsun. Baştan sona keyif aldığınız bir seyahat hedefliyoruz. Tüm firmalardan sorgulayın biletinizi ucuza alın taksitle ödeyin. Tüm bilet işlemleriniz için tek bir numara. Müşteri Hizmetlerimizi Hemen Arayın

SunExpress İletişim : 0850 241 8096

SunExpress Telefon : 0850 241 8096

SunExpress Bilet Al : 0850 241 8096

SunExpress Bilet İptali : 0850 241 8096

SunExpress Bilet Değişim : 0850 241 8096


Çağrı Merkezi İletişim Telefon İle Yapabileceğiniz İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemleriniz 3D securtiy ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde HES alma konusunda size yardımcı olunacaktır.

Çağrı Merkezi İletişim Telefon

Çağrı merkezimiz üzerinden uçak bileti alabilir, iptal yada değişiklik işlemlerinizi müşteri temsilcileri ile hızlı kolay ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Uçak bileti almak yada biletiniz üzerinde değişiklik, iptal, bagaj ekleme gibi işlemler yapmak istediğinizde karışık web sitelerinde aradığınız cevapları bulamadığınız takdirde müşteri temsilcilerimiz size bu konuda kolay ve anlaşılır bir şekilde yardımcı olacaktır. 0850 241 8096

Gideceğiniz şehre en hızlı ve kolay ulaşım sağlayan hava yolu taşımacılığı ile sizde zamandan tasarruf edin. Bütçenize uygun uçak bileti almak için müşteri temsilcilerimiz ile hemen irtibata geçin.

SunExpress Tarihçe ve Bilgilendirme

SunExpress Türkiye Antalya merkezli bir havayolu şirketidir. Türkiye’nin tatil beldelerinden Avrupa’ya tarifeli ve charter uçuşlar düzenlemektedir. Merkezi Antalya havalimanı olan SunExpress ikinci merkezini 2006 mart ayında İzmir Adnan menderes havalimanı na açmıştır.

SunExpress havayolu şirketi Türk Hava Yolları ve Lufthansa hava yolları’nın ortaklığı ile 1989 yılında Antalya’da kurulmuş ilk uçuş seferini 1990’da yapan havayolu şirketi günümüzde hala seferlerini sürdürmektedir.

Almanya başta olmak üzere uzun zaman boyunca Avrupa ile Antalya arasında charter turistik uçuşlar düzenleyen havayolu şirketi 2001 yılında Antalya Frankfurt uçuşları ile Türkiye’nin yurt dışına ilk tarifeli uçuş düzenleyen havayolu şirketi olmuştur. 2006 yılının mart ayında 2. Merkezini izmire açan SunExpress havayolu şirketi burada iç hat seferlerini başlatmış bu seferler ile izmir adnan menderes havalimanını anadolu şehirlerine aktarmasız uçuşlar ile bağlayan ilk havayolu olmuştu. Günümüzde İzmir Adnan Menderes havalimanından Türkiye’nin hemen hemen her bölgesine en çok uçuş gerçekleştiren sefer düzenleyen havayolu şirketi olmaya devam etmektedir.

Yurtiçi uçuşlardan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ından bir çok ilimize direk uçuş gerçekleştirmektedir bundanlardan bazılar İstanbul Sabiha gökçen havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Van Ferit melen havalimanı gibi ülkemizde sürekli uçuş gerçekleştiren illerin başında gelen yerlerdir. Antalya kalkışlı İstanbul, izmir, gaziantep,adana, samsun, diyarbakır, van ve trabzon uçuşları geçrekleştirmektedir

Yurt dışı uçuşlarında ise İzmir Adnan menderes kalkışlı Yunanistan Atina, Birleşik krallık ve londra’ya sefer gerçekleştirmektedir.

2011 yılında ise SunExpress Almanya’daki kardeş kuruluşu SunExpress Almanya’yı kurdu ve Türkiye ile Almanya uçuşlarıyla beraber Mısır kızıl deniz bölgesi ve İspanya’nın kanarya adaları gibi turistik uçuşlar düzenlemeye başlamıştır.

SunExpress, Türk Havayolları ve Anadolujet gibi diyer yerli havayolu şirketleri ile birlikte ortak uçuşlar gerçekleştirmektedir. Yaz tarifelerinde Türkiye ve Almanya merkezli 1000’i geçkin sefer düzenlemektedir. SunExpress filosunda 6 adet A330, 64 adet Boeing 737 toplamda 70 adet uçak bulundurmakta ve şirket yeni dönemde artan talepler ve yenileme işlemleri kapsamında filosuna yeni uçaklar sipariş vermekte filosunu arttırarak ve genç tutarak müşterilerine bulunduğu çağın en modern ve konforlu seyehatlerini geçrekleştirmeyi amaçlamıştır.